MIKÄ ON?

3D-TUOTEKUVA

Nosta brändisi uudelle tasolle korkealaatuisilla 3D-visualisoinneilla

3D-tuotekuva on nykyaikainen tapa esitellä tuotteita visuaalisesti, käyttäen hyväksi tietokoneella luotua mallinnusta. Tämä prosessi alkaa aidon tuotteen yksityiskohtaisesta 3D-mallinnuksesta, jossa jokainen piirre – aina tekstuurista väreihin – tallennetaan ja muunnetaan kolmiulotteiseksi kuvaksi. Teknologian ansiosta voimme luoda täysin realistisia kuvia, jotka näyttävät juuri siltä kuin itse tuote, mutta ilman fyysisen tuotteen rajoituksia. Markkinoinnissa 3D-tuotekuvat tarjoavat ennennäkemättömiä etuja. Ne mahdollistavat tuotteen esittelyn täysin uudella tasolla, missä jokainen yksityiskohta on tarkasti suunniteltu ja hallittu

MILLOIN 3D-TUOTEKUVA KANNATTAA?

Suurimmat hyödyt

3D-Tuotekuva tuo monia hyötyjä mitä perinteisellä valokuvauksella ei saada aikaan.

3D-tuotekuvat tarjoavat yrityksille mahdollisuuden tehostaa markkinointiaan, tuoden mukanaan monia merkittäviä etuja. Ensinnäkin, ne takaavat tuotekuvienne globaalin yhtenäisyyden eri markkina-alueilla, huolimatta kielellisistä eroista.  Lisäksi 3D-mallinnuksen avulla tuotteiden eri variaatioiden luominen on huomattavasti kustannustehokkaampaa kuin perinteisten valokuvien ottaminen jokaiselle tuoteversiolle. Tämä prosessi säästää aikaa ja rahaa, pitäen samalla yllä korkeaa kuvanlaatua. Yksi 3D-tuotekuvien suurimmista eduista on niiden joustavuus markkinointimateriaalien tuotannossa. Kun tuote on mallinnettu 3D:ssä, sitä voidaan käyttää monipuolisesti eri markkinointikanavissa, kuten POS-esillepanoissa, ilman fyysisen tuotteen tarvetta.

TUOTTEEN 3D-MALLINTAMINEN

Valokuvien pohjalta

Valokuvilla ja mitoilla pääsee jo pitkälle

3D-malli tuotteesta voidaan luoda käyttämällä asiakkaan toimittamia valokuvia ja mittoja. Vaikka tämä menetelmä ei tarjoa kaikkein tarkinta mahdollista lopputulosta, se mahdollistaa kohtuullisen hyvän mallin luomisen tilanteissa, joissa fyysistä tuotetta ei ole saatavilla vertailua varten tai sitä ei voida lähettää minulle tutkittavaksi. Tämä menetelmä on erityisen hyödyllinen, kun halutaan saada yleiskuva tuotteesta 3D-muodossa nopeasti ja ilman fyysisen näytteen tarvetta.

TUOTTEEN 3D-MALLINTAMINEN

Fyysisestä tuotteesta

Paras tapa saavuttaa oikeanlainen lopputulos

Tuotteesta voidaan luoda tarkka 3D-malli käyttäen hyväksi fyysistä näytettä tuotteesta, jonka toimitatte minulle. Tutkin lähettämänne tuotteen perusteellisesti, analysoiden sen materiaalien kiillon, värit ja muut merkittävät yksityiskohdat. Tämä varmistaa, että valmis 3D-malli vastaa mahdollisimman tarkasti alkuperäistä tuotettanne. Tuotteessa olevat värit saadaan toistumaan oikein mittaamalla ne värisensorilla.

Mallinnusprosessissa ei ole pakko käyttää tuotteen alkuperäistä pakkausta; tähän voidaan soveltaa mitä tahansa pakkausta, joka vastaa tulevaa tuotepakkaustanne ulkonäöllisesti ja mitoiltaan. Jos lähetetyssä tuotteessa on vääränlaiset värit tai materiaalit, on tärkeää toimittaa tarkat viitteet halutuista väreistä ja materiaaleista. Näin varmistamme, että lopullinen 3D-tuotekuva vastaa toiveitanne mahdollisimman hyvin. Brändäyksen osalta tarvitaan etikettitiedostot ja muut oleelliset tiedot, jotta saadaan lopullinen tuotekuva viimeisteltyä brändin mukaiseksi.

TUOTTEEN 3D-VISUALISOINTI

Valmiista CAD-Mallista

Edullinen ja nopea tapa aikaan saada näyttävä tuotekuva

Tuotekuvat voidaan luoda käyttämällä olemassa olevaa 3D-mallia, kuten CAD-mallia, joka on tehty tuotteen valmistusta varten. Tämä eliminoi tarpeen mallintaa tuote alusta, mahdollistaen keskittymisen materiaalien ja valaistuksen optimointiin. Tämä menetelmä säästää aikaa ja kustannuksia. Materiaalien ja värien todentamiseksi tarvitsemme malleja, kuten valokuvia tai fyysisiä näytteitä.

KATSO VIIMEISEMMÄT

Lisäykset Portfolioon

KIINNOSTAISIKO
TEHDÄ YHDESSÄ PROJEKTI?

OTA YHTEYTTÄ JA KERRO LISÄÄ

Fyysisesti Riihimäellä, palvellen koko Suomea.

Grimald Oy 2022 - 2024 - All Rights Reserved.