GRIMALD
INTOHIMONA 3D

Grimald on erikoistunut 3D-tuotekuviin ja -kuvituksiin. Vaikka yritys on nuori on 3D-osaamista kertynyt jo yli 15-vuotta. Pääpainona laadukkaat 3D-mallintamisella toteutetut tuotekuvat. Tavoitteena tarjota tuotteellesi arvoisensa aineistot ja kohottaa markkinointisi ilmettä.

Joku tuonkin on tehnyt...

Tuota lausetta suurinosa harvoin miettii, kun pitää jotain kädessään tai katsoo jotain ruudultaan. No, tässä yrityksessä se olen minä, Kristian Nurmi ja olen se käsi, joka niitä verteksejä liikuttelee. Se, joka tuotteesi kuvaksi ruudulle tuottaa.

Olen aina ollut vähän luovuuteen päin kallellaan, ilmeni se sitten puutöinä, 3D:nä, tai muina taideprojekteina. Joten luonnollisesti sitä lähti hakemaan siitä ammattia. Toiminimi on ollut jo vuodesta 2004. Aloitin sivutoimisena tehden päivät muita hantti hommia. Tilaisuuden tullen olin muutaman vuoden täyspäiväisenä yrittäjänäkin kunnes vaihdoin isoimmalle asiakkaalleni ihan palkkatöihin, jossa olen edelleen töissä. Mutta luonne ei anna periksi istua osaamisensa päällä joten päätin palata sivutoimiseksi yrittäjäksi ja samalla vaihdoin toiminimen osakeyhtiöksi vuonna 2022.

Suurimmanosan osaamisestani olen itseopiskellut, tutkinut ja testaillut. Saan siis kiittää tiedon nälkääni, joka ajaa vieläkin kokoajan tutkimaan ja oppimaan uutta. Josta päästään siihen mitä teen nykyään. Tässä vuosien varrella olen nähnyt monia tapoja hyödyntää 3D:tä yrityksen ihan arkipäiväisissä asioissa.  Tuotteesi ei tarvitse olla seksikäs ja super moderni apple kopio tai rahaa olla kuin roskaa, jotta 3D-tuotekuva olisi järkevä valinta. Kysymys kuuluu ennemmin, että toisiko 3D säästöjä joko rahallisesti tai ajallisesti teidän tuotantoputkeenne.  En halua tyrkyttää sinulle palvelujani jos et niitä tarvitse, mutta haluan kertoa ja näyttää, että on olemassa vaihtoehtoja, jotka voivat helpottaa elämääsi ja auttaa yritystäsi. Jos, et ole vielä tutustunut 3D-tuotekuvapalveluuni, niin suosittelen edes vilkaisemaan, voit saada ideoita.

Tavoitteenani on tarjota sinulle parasta osaamistani, sinun tuotteillesi.
- Kristian Nurmi

Grimald Oy 2022 - 2023 - All Rights Reserved.